Poziv na javno savjetovanje o strateškoj orijentaciji Programa ESPON

dubrovnikpanorama

U tijeku je priprema ESPON programa za buduće razdoblje, u okviru koje je otvoreno javno savjetovanje o strateškoj orijentaciji Programa ESPON za naredno razdoblje.

Pozivaju se svi zainteresirani da se uključe u javno savjetovanje, popunjavanjem kratkog upitnika koji se sastoji od 5 pitanja, usmjerenih na prostorne izazove koji su pred nama te u vezi s tim provedbu istraživanja kojima će se osigurati specifični prostorni podaci. Navedeni podaci će poslužiti kao dodatna potpora budućim politikama, a Vaš doprinos, posebno ukoliko smatrate da je prostor uistinu bitan, iznimno je važan i doprinijet će da program za buduće razdoblje bude usmjeren ka zadovoljenju stvarnih potreba zemalja članica na svim razinama: nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj.

Zaprimljeni prijedlozi bit će razmotreni tijekom rujna 2020. te uključeni u prijedlog ESPON Programa za naredno financijsko razdoblje Europske unije.

Javno savjetovanje bit će otvoreno do 19. kolovoza 2020. godine, a možete mu pristupiti putem sljedeće poveznice: https://www.espon.eu/consultation-2027

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.