FLAG Južni Jadran objavio natječaj u sklopu kojeg se mogu nabaviti i opremiti montažni objekti za prodaju ribe i školjkaša

Ulovljena riba u kašeti

FLAG Južni Jadran objavio je natječaj za Mjeru 2.2 „Diverzifikacija/diferencijacija tržišta (nova i drugačija tržišta, ciljani kupci)“ iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014. – 2020.

Prihvatljivi nositelji projekta su: javnopravno tijelo, privatno poduzeće (trgovačko društvo) ili obrt u sektoru ribarstva i akvakulture, udruga u ribarstvu te mikro, mali ili srednji poduzetnik. Prihvatljive aktivnosti u okviru ovog FLAG natječaja su nabava i/ili opremanje montažnih objekata za maloprodaju ribe i školjkaša te ostalih proizvoda ribarstva i akvakulture kao i promidžbene aktivnosti.

Natječajna dokumentacija dostupna je na službenoj stranici FLAG-a Južni Jadran, a informacije o FLAG natječaju možete zatražiti na mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Datum održavanja radionice bit će naknadno objavljen.

Logotip europskih strukturnih fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.