Objavljena nova Metodologija provođenja energetskog pregleda zgrada 2021.

energetskaobnovaopcenito

Ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine temeljem članka 12. stavka 5. Pravilnika o energetskom pregledu zgrade i energetskom certificiranju donio je Odluku o Metodologiji provođenja energetskog pregleda zgrada 2021. Navedena Metodologija se primjenjuje od 1. srpnja 2021. godine.

Također dana 1. srpnja 2021. na snagu stupaju nove izmjene Pravilnika o energetskom pregledu zgrade i energetskom certificiranju (»Narodne novine«, broj 45/21), a odnose se na članak 1. Pravilnika o izmjenama Pravilnika o energetskom pregledu zgrade i energetskom certificiranju.

Navedeno se odnosi na primjenu odredbi članka 18. Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o energetskom pregledu zgrade i energetskom certificiranju vezano na sadržaj Izvješća o provedenom redovitom pregledu sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije zgrade, te članka 22. vezano na Priloge 2, 3 i 4.

Metodologiju provođenja energetskog pregleda zgrada koja se primjenjuje od 1. srpnja 2021. godine možete pronaći na stranici Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine. prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.