Objavljen popis proizvođača vina s utvrđenom kvotom vina za skladištenje

grožđe 

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 18. lipnja 2021. godine Javni poziv za provedbu dvije Mjere: Destilacija vina u kriznim slučajevima i Potpora za krizno skladištenje vina iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina za razdoblje od 2019. do 2023. godine.

Cilj mjere Potpora za krizno skladištenje vina je je potaknuti proizvođače vina da određene količine vina zadrže u skladištu i ne stavljaju ga na tržište čime se uravnotežuje ponuda i potražnja, a ujedno se dijelom pokrivaju novostvoreni troškovi vezani uz takvo skladištenje vina koji u redovnim uvjetima ne bi postojali.

Razdoblje skladištenja započelo je 29. lipnja 2021. godine, a aktivnosti vezane uz skladištenje trebaju biti dovršene do 27. kolovoza 2021. godine.

Rok za podnošenje Zahtjeva za isplatu je 31. kolovoza 2021. godine.

Ovim putem Agencija za plaćanja objavljuje popis proizvođača vina s utvrđenom kvotom vina za skladištenje. Popis proizvođača vina može se preuzeti na službenoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.