Održana 1. redovna sjednica Skupštine FLAG-a Šabakun

flag 2012

U prostorijama Udruženja obrtnika u Dubrovniku, u ponedjeljak 20. prosinca, održana je prva redovna sjednica Skupštine Lokalne akcijske skupine u ribarstvu (FLAG) Šabakun.

Riječ je o redovnoj sjednici novonastale Lokalne akcijske skupine u ribarstvu Šabakun na kojoj je voditelj FLAG-a Mato Oberan izvijestio sudionike o prethodnom radu FLAG-a. Na sjednici je usvojen i Plan rada FLAG-a Šabakun za 2022. godinu, kao i privremeni Financijski plan za 2022. godinu.

Regionalna agencija DUNEA u radu FLAG-a Šabakun sudjeluje kao administrativni koordinator od osnivanja, te isti prati u daljnjem radu i aktivnostima.

Lokalna akcijska skupina u ribarstvu (eng. Fisheries Local Action Group) FLAG je partnerstvo predstavnika gospodarskog sektora ribarstva, civilnog i javnog sektora osnovano s namjerom izrade i provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu (LRSR) svog područja i lakšeg povlačenja sredstava iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Najvažnija zadaća FLAG-a uključuje izradu i provedbu Lokalne razvojne strategije, te poticanje lokalnog stanovništva na predlaganje, izradu i provedbu razvojnih projekata.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.