EUROPE DIRECT Održano predavanje o programu Europskih snaga solidarnosti

eur direct 2212 1

U Srednjoj poljoprivrednoj i tehničkoj školi, u Opuzenu 15. prosinca, održano je edukativno predavanje o programu Europskih snaga solidarnosti.

Europske snage solidarnosti pružaju priliku mladima da doprinose društvu, volontiraju i rade za opće dobro, da iskazuju solidarnost s ljudima u nepovoljnijem položaju, te da istovremeno stječu iskustvo i razvijaju vlastite vještine. Tijekom predavanja ravnateljica Danijela Primorac upoznala je učenike sa značenjem i tipovima volontiranja, pozitivnim stranama volontiranja i društvenoj solidarnosti, te su prikazani prigodni video materijali o volontiranju.

U sklopu promoviranja programa Europskih snaga solidarnosti, odnosno promicanja volontiranja među učenicima, Srednja poljoprivredna i tehnička škola u Opuzenu kao jedan od partnera EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovala je 19. prosinca u Božićnom agroturističkom sajmu u Opuzenu. Na sajmu su učenici prodavali slastice i voćne sokove koje su pripremili uz pomoć nastavnika, a sav prihod od prodaje doniran je u humanitarne svrhe.

Logo Europe direct DNŽ

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.