Objavljen poziv za dodjelu bespovratnih sredstava „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“

digitalizacija 0301

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je javni Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava: „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“, u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026.

Cilj ovoga Poziva je pripremiti zalihu zrelih projekata u području digitalne transformacije i zelene tranzicije. Prihvatljivi prijavitelji i partneri za ovaj Poziv su: jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave; javne ustanove čiji su (su)osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave; pravne osobe s javnim ovlastima čiji su (su)osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Bespovratnim sredstvima u okviru ovoga Poziva sufinancira se do 90% iznosa ukupnih prihvatljivih troškova za pripremu prihvatljive projektno-tehničke dokumentacije. Iznos bespovratnih sredstava za pojedini projektni prijedlog za pripremu projektno-tehničke dokumentacije ne može biti viši od 2.500.000,00 kuna niti niži od 400.000,00 kuna.

Projektni prijedlozi trebaju biti dostavljeni Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije najkasnije do 28. veljače 2022. godine do 16:00 sati.

Više detalja o svim uvjetima natječaja može se pronaći na službenoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.