Najava: Panel rasprava s građanima u okviru Konferencije o budućnosti Europe u Dubrovniku

eu 3003

Konferencija o budućnosti Europe je prilika za sve građane EU koji žele da se njihov glas čuje i direktno uključe u raspravu u tome u kakvoj Europi žele živjeti, što žele mijenjati i na koji način. Njihove želje, očekivanja i razmišljanja o aktualnim pitanjima poput globalne uloge Europe, sigurnosti i obrane bit će u fokusu događanja u Dubrovniku koje se organizira u okviru platforme Konferencija o budućnosti Europe.

Panel rasprava će se održati 5. travnja u Dubrovniku, s početkom u 10 sati, a svi zainteresirani moći će ju pratiti i sudjelovati putem prijenosa uživo na Facebook stranici i YouTube kanalu Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Namijenjena je svim građanima, posebice mladima, koji putem ovog događanja i cjelokupne platforme Konferencija o budućnosti Europe imaju jedinstvenu priliku biti dio demokratskog procesa koji se nastavlja i nakon održavanja Konferencije, te time ostvariti izravan doprinos Europi, svojoj budućnosti i budućnosti planeta.

Konferencija o budućnosti Europe je vaša pozornica da izrazite svoje mišljenje, dijelite svoje ideje i saslušate tuđe. Pridružite se raspravi i dijalogu koji potiče na participaciju, kako bi zajedno kreirali bolju, sigurniju, zeleniju i digitalniju Europu sutrašnjice.

Neka se vaši glasovi čuju!

Prijave traju do 4. travnja 2022. do u 12.00 sati, a više informacija dostupno je na službenoj stranici Europske komisije.

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.