EUROPE DIRECT DNŽ okupio velik broj natjecatelja u četvrtom izdanju pub kviza

 pub kviz 1

U Dubrovniku je 29. travnja održano četvrto izdanje pub kviza kojeg je organizirala udruga Erasmus Student Network Dubrovnik kao jedan od partnera u provedbi projekta EUROPE DIRECT DNŽ.

Na kvizu je sudjelovalo šest timova koji su odmjerili snage u znanju o Europskoj godini mladih. Između dva tima je napetost vladala do zadnjeg pitanja, ali je ipak pobjedu odnio tim „Palmolive“ s četiri boda razlike.

Kao i svakog mjeseca, pobjedničkom timu su uručene prigodne nagrade EUROPE DIRECT-a DNŽ. Naposljetku, pobjednički tim istaknuo je kako im je kontinuirano sudjelovanje na ovakvim kvizovima uvelike proširilo znanje o europskim politikama i vrijednostima te pružilo priliku za stvaranje novih prijateljstava i druženje.

Ponovnu priliku za sudjelovanje imaju svi zainteresirani već za nekoliko dana, u svibnju. Informacije o točnom datumu i mjestu održavanja idućeg pub kviza možete dobiti na službenim Facebook i Instagram profilima centra EUROPE DIRECT DNŽ.

Logo Europe direct DNŽ

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.