Objavljeni rezultati Programa podrške regionalnom razvoju za 2022. godinu

NERETVAUSCE

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je rezultate Poziva za iskaz interesa za financiranje projekata prema Programu podrške regionalnom razvoju za 2022. godinu.

Cilj Programa podrške regionalnom razvoju je jačanje konkurentnosti i ostvarenje vlastitih razvojnih potencijala te brži gospodarski oporavak ovih područja, što je preduvjet za sprječavanje iseljavanja stanovništva, smanjenje negativnog demografskog trenda i održivi razvoj.

Poziv za iskaz interesa za financiranje projekata prema Programu podrške regionalnom razvoju za 2022. godinu Ministarstvo je objavilo 25. siječnja 2022. godine, a prihvatljivi podnositelji zahtjeva bile su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su razvrstane u V. skupinu te jedinice područne (regionalne) samouprave ukoliko su područja provedbe projekta područja V. skupine JLS-a. Sredstva su bila namijenjena za radove na izgradnji, nadogradnji, rekonstrukciji, modernizaciji, obnovi ili adaptaciji prihvatljivih građevina iz područja društvene, javne, komunalne, socijalne, okolišne i gospodarske infrastrukture.

Odluka o odabiru projekata, kao i dodatne informacija mogu se pronaći na službenoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.