Donesena Uredba o tijelima u sustavu upravljanja i kontrole korištenja ESF "Ulaganje za radna mjesta i rast"

esf

Vlada Republike Hrvatske donijela je Uredbu o tijelima u sustavu upravljanja i kontrole korištenja Europskog socijalnog fonda plus u vezi s ciljem »Ulaganje za radna mjesta i rast«, u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Ovom Uredbom osigurava se provedba Uredbe (EU) 2021/1060 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju zajedničkih odredaba o Europskom fondu za regionalni razvoj, Europskom socijalnom fondu plus, Kohezijskom fondu, Fondu za pravednu tranziciju i Europskom fondu za pomorstvo, ribarstvo i akvakulturu te financijskih pravila za njih i za Fond za azil, migracije i integraciju, Fond za unutarnju sigurnost i Instrument za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike. Nadalje, određuju se funkcije tijela koja imaju ulogu programskih i posredničkih tijela Zakona o institucionalnom okviru za korištenje fondova Europske unije u Republici Hrvatskoj u Sustavu upravljanja i kontrole za provedbu programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021. - 2027., te se razrađuju njihovi međusobni odnosi i odgovornosti.

Cjelokupna Uredba dostupna je na službenom portalu e-Savjetovanja.  

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'  

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.