Najava info radionice za drugi Poziv za dostavu projektnih prijedloga u sklopu programa Interreg Euro-MED

Interreg euro med

U sklopu programa Interreg Euro-MED 2021.-2027. 16. rujna 2022. s početkom u 10 sati u hotelu Atrium u Splitu održat će se informativna radionica za drugi Poziv za dostavu projektnih prijedloga.

Informativnu radionicu organizira Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije, u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije, u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa samim Programom, uvjetima drugog Poziva, prihvatljivim troškovima kao i mogućnostima financiranja iz programa europske teritorijalne suradnje u programskom razdoblju 2021. - 2027.

Sudjelovanje na radionici može se potvrditi na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz navođenje imena, prezimena, institucije i kontakt podataka, najkasnije do 14. rujna 2022.

Program radionice

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.