TAKE IT SLOW: Multimedijalni interpretacijski centar jadranske baštine u Kneževom dvoru u Stonu

knezev dvor ston

U sklopu projekta “TAKE IT SLOW” Dubrovačko-neretvanska županija, u suradnji s Općinom Ston, započela je realizaciju modernog multimedijalnog interpretacijskog centra jadranske baštine u Kneževom dvoru u Stonu.

Nakon provedene javne nabave, ugovor o pružanju usluga uspostave interpretacijskog centra potpisan je s izvršiteljem REPUBLIC j.d.o.o. iz Šibenika te je održan terenski sastanak sa suradnicima.

knezev dvor ston 1

TAKE IT SLOW („Životni stil na Jadranu kao inspiracija za održivi razvoj“) je strateški bilateralni projekt Hrvatske i Italije osmišljen s ciljem upravljanja i promocije Jadrana kao zelene, pametne i održive destinacije. Fokus projekta je na malim zajednicama na otocima, obali i unutrašnjosti uz Jadransko more bogatima materijalnom i nematerijalnom baštinom koje su očuvale autentični životni stil prilagođen svom prirodnom okruženju. Vrijedan je više od 28 milijuna kuna od čega su 85 posto sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a za Dubrovačko-neretvansku županiju na raspolaganju je 6,5 milijuna kuna. Projekt provodi Dubrovačko-neretvanska županija uz tehničku podršku Regionalne agencije DUNEA.

Logo projekta TAKE IT SLOW iz programa Italija-Hrvatska

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.