NOVO IZDANJE U 2023. Vodič kroz EU financiranje

euflag

Služba Europskog parlamenta za istraživanja (EPRS) objavila je novo izdanje svog priručnika u 2023. godini: Vodič kroz EU financiranje.

U širokom spektru fondova Europske unije vodič može pomoći regionalnim i lokalnim vlastima, javnim tijelima, nevladinim organizacijama i poduzećima u lakšoj identifikaciji odgovarajućeg europskog izvora financiranja.

Ovaj vodič pruža lako dostupne informacije o cijelom nizu izvora financiranja EU-a koje su prikladno grupirane po područjima djelovanja. Isto tako, pokriva i  financiranje u okviru višegodišnjeg proračuna EU-a za razdoblje 2021.-2027., kao i instrument EU-a Next generation. Kako bi se pojednostavilo istraživanje, u vodiču su glavne teme financiranja podijeljene u pododjeljke. U tekstovima u vodiču nalazi se niz hiperveza radi lakšeg pristupa izvoru informacija o financiranju, a na kraju svakog odjeljka može se pronaći popis glavnih potencijalnih korisnika u cilju jednostavnijeg snalaženja i identificiranja prihvatljivog instrumenta financiranja za korisnike.

Potrebne informacije i pojašnjenja potražite u Vodiču kroz EU financiranje – izdanje 2023

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.