Pješačke staze projekta HikingEurope

HikingBologna2

U sklopu EU projekta HikingEurope, financiranog kroz Cosme program, u organizaciji Regije Emilia Romagna, projektnog partnera iz Italije, 13 i 14. listopada 2016. održani su drugi koordinacijski partnerski sastanak te trening za dionike turističkog sektora Regije Emilia Romagna.
Regionalna razvojna agencija DUNEA u ovom projektu sudjeluje kao partner. Prvog dana, na sastanku održanom u drevnoj tvrđavi Rocca di Riolo u gradiću Rioli Terme, raspravljalo se o do sada implementiranim aktivnostima, trenutnim rezultatima te predstojećim aktivnostima svih projektnih partnera. Predstavnica DUNEA-e prezentirala je područje poluotoka Pelješca i postojeće pješačke rute Napoleonovog puta od Stona do Ponikava i gravitirajućeg područja te njihovu mogućnost promoviranja putem projekta Hiking Europe.

HikingBologna1
Drugi dan održan je trening u Regionalnom parku Alta Via dei Parci, u blizini grada Brisighelle, za predstavnike turističkog sektora regije Emilia Romagna. Ovom je prigodom predstavnica DUNEA-e prezentirala projekt Rural Dubrovnik Neretva, dosadašnje rezultate uspostavljenih cesta Pelješac – Vinsko carstvo i Neretva - Dolina života, te je bilo riječi i o novom trendu pješačkog turizma u našoj županiji.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na: