Radionica za škole o energetskoj obnovi

RadionicaEnergSkole1

Regionalna razvojna agencija DUNEA održala je info radionicu „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“ za predstavnike osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija, povodom raspisivanja istoimenog poziva na dostavu projektnih prijedloga Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.
Poziv je otvoren do 20. veljače 2017. godine, a ukupan raspoloživi iznos bespovratnih sredstava, osiguran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, iznosi 152.000.000,00 kuna. Cilj Poziva je smanjenje potrošnje energije u zgradama javnog sektora, odnosno podupirat će se mjere energetske obnove koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje na godišnjoj razini od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju energije prije provedbe mjera i korištenje obnovljivih izvora energije.

RadionicaEnergSkole2
Sudionici radionice su se upoznali s uvjetima Poziva, mogućnostima energetske obnove zgrada i korištenja obnovljivih izvora energije koje su na raspolaganju, te sljedeći korak predstavlja zajednički rad na pripremanju potencijalnih projektnih prijedloga.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na:

 

Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem