Treći poslovni suret vinara i ugostitelja 19. siječnja

Susret2016J

Poslovni susret za pripremu vinskih karti za sezonu 2017. i ove godine organiziraju Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA te pozivaju vinare s područja naše županije te ugostitelje i hotelijere da se prijave za susret.
Održat će se 19. siječnja 2017. (četvrtak), od 11 do 16 sati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik (Babin kuk). Ovaj susret, kao i prethodne dvije godine, organizira se s ciljem povezivanja vinara i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju vinske karte za novu sezonu. Omogućuje direktnu prezentaciju vina potencijalnim novim kupcima te dogovaranje uvjete suradnje, a ugostiteljima je prilika da otkriju nova zanimljiva vina. Susret je zatvorenog tipa te nije dostupan za širu javnost kako bi se postigla ciljana atmosfera nesmetanog dogovora i fokusa na ostvarivanje poslovne suradnje.

Susret2016I

Sudjelovanje na poslovnom susretu je bez naknade, a potrebno je samo prijaviti se na:
telefon 020 312 714 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Vinari najkasnije do 09. siječnja 2017. kako bi se na vrijeme uvrstili u brošuru događanja, a prijave ugostitelja primaju se do 13. siječnja.
Vinari uz prijavu trebaju navesti: IME VINARIJE, KONTAKT (mob, tel, e-mail) te POPIS VINA (s oznakom berbe) koje će predstaviti.


POZIV VINARIMA


POZIV UGOSTITELJIMA

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na: