Prijave za Mediteranski sajam do 8. ožujka

Medsajam2017

Ovogodišnji Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 16. do 19. ožujka u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Sajam po 14. put organizira Dubrovnik Sun d.o.o., u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ, Regionalne razvojne agencije DUNEA-e te Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e.
Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Hrvatskoj na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. Prošle je godine izlagalo preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a zabilježeno je preko 20.000 posjetitelja.
Ovogodišnji sajam usmjeren je na proširenje novim proizvodima (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.Bit će dodijeljene i nagrade za najbolji nastup, naj-proizvod, naj-biljni proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u Republici Hrvatskoj.
Dolazak su potvrdili eminentni znanstvenici i renomirani proizvođači zdrave hrane i ljekovitog bilja, a prijave su otvorene do 8. ožujka 2017. Sve informacije, uključujući i prijavnice, mogu se pronaći na web stranici Sajma www.mediteranski-sajam.com.

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na:

 

Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem