Javna tribina o gospodarskim potencijalima kulturne baštine

P1004953

Javna tribina Zalog povijesti za budućnost - važnost očuvanja kulturne baštine i njenih potencijala za gospodarski razvoj održat će se u tvrđavi Kaštio u Stonu 29. svibnja s početkom u 11:30 sati.

 Na tribini sudjeluju Ivan Viđen, povjesničar umjetnosti (Udruga Kinookus), prof. Josip Žuvela i Ivo Klaić, v.d. pročelnik Upravni odjel za gospodarstvo i more.

Javnu tribinu organizirala je Općina Ston u sklopu projekta Povijest na zrnu soli financiranom iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020. Nositelj projekta je Općina Ston, a kao partneri sudjeluju Turistička zajednica Općine Ston, Društvo prijatelja dubrovačke starine, Regionalna razvojna agencija DUNEA, Župa sv. Vlaha – Ston i privatni poduzetnik Natura Dalmatia.

web pozivnica 5

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem