Prvi poziv za strateške projekte Interreg Mediterranean

rsz interreg med

Program prekogranične suradnje Interreg Mediterranean objavio je prvi Poziv na dostavu projektnih prijedloga za strateške projekte s ukupnom alokacijom sredstava od 13 milijuna eura.

Projektni prijedlozi se mogu dostavljati samo za Prioritetnu os 4. – Upravljanje. Strateški projekti koji će biti odobreni ovim pozivom, odnose se na dvije teme u sklopu prioritetne osi 4: Obalni i pomorski turizam te Pomorski nadzor

Navedeni poziv otvoren je samo za javna tijela na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, privatni sektor ne ispunjava uvjete za ovaj poziv. Prihvatljiv projektni prijedlog treba uključivati najmanje sedam partnerskih organizacija iz najmanje 5 država članica te 1 države iz IPA programa mediteranskog područja.

Stopa sufinanciranja iznosi 85% prihvatljivih troškova, dok je prihvatljivi iznos projekta između 2,5 i 3 milijuna eura.

Prvi poziv za strateške projekte otvoren je do 6. lipnja 2019. godine. Detaljnije o načinu prijave i tekst poziva potražite putem sljedeće poveznice.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.