ENTER-TRANSFER Kreće prvi krug radionica za poduzetnike o poslovnom nasljeđivanju

enter

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira ciklus radionica u svrhu podizanja svijesti poduzetnika i mladih poduzetnika o poslovnom nasljeđivanju.

Prvi krug radionica će se održati u ponedjeljak, 25. studenoga, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku. Radionice se organiziraju u sklopu projekta ENTER-transfer koji za cilj ima promovirati temu prijenosa poslovanja, istražiti prilike, prakse i modele prijenosa poslovanja na području Europske unije i specifično na području pojedinog partnera.

Prijenos poslovanja jedna je od kritičnih faza razvoja u životnom ciklusu nekog poduzeća. Svakih nekoliko godina poduzeća nestaju i propadaju zbog nemogućnosti pronalaska i zaposlenja osoba koje će ga preuzeti i voditi. Jedna od odgovornosti je i briga za održivost poslovanja, a time i očuvanje stečenog kapitala, radnih mjesta i društvene vrijednosti. 

Svrha radionica je pružanje svih potrebnih znanja i informacija koje se prikupljaju na razini partnerstva u sklopu projekta kako bi se svima omogućio što uspješniji prijenos poslovanja i kako bi poduzeće nastavilo svoje uspješno poslovanje.

Za sve daljnje informacije kontaktirajte Centar za poduzetništvo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 020/418-401.

                                            entertransfer logo

 

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.