UNIDU organizira seminar "Obuka turističkih vodiča, voditelja poslovnica i pratitelja na pješačkim-biciklističkim turama“

NAPOLEONOV PUT 1

Sveučilište u Dubrovniku poziva na seminar " Obuka turističkih vodiča, voditelja poslovnica i pratitelja na pješačkim-biciklističkim turama“ koji će se održati u petak, 29. studenoga na Odjelu za ekonomiju i poslovnu  ekonomiju s početkom u 9.30 sati.

Seminar, realiziran u okviru EU projekta "Ruralna poučna, kulturno - etnografska turistička atrakcija", organizirala izv. prof. dr. sc. Marija Benić Penava, a predavači su  Tonko Barčot, Danijela Erak i Katarina Komaić.

Prijave za sudjelovanje na seminaru, primaju se do srijede, 27. studenoga na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a broj prijava je ograničen.

Cilj projekta Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija je stvaranje i promocija kulturne i etnografske ponude Dubrovačko-neretvanske županije pod zajedničkim nazivom „Putevima prošlosti“. U sklopu projekta označene su pješačke staze Austrijski put i četiri tematske staze Babino polje, a uređuju se Zavičajna kuća Dubrovačko primorje, Gradski muzej Korčula smješten u palači Ismaeli-Gabrielis i Muzej zlata i srebra Smokvica.

Ukupna vrijednost projekta je 33.872.704,57 kuna, od čega su bespovratna sredstva 27.748.345,48 kuna. Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi se kroz Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Program.pdf

                                                            logotipi vidljivost

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.