O nama:

 • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA osnovana je 2006. godine u Dubrovniku, na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije. Osnovna uloga agencije je postizanje ravnomjernog i održivog razvoja Županije, unaprijeđenje i koordinacija postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s potrebama regije, nacionalnim potrebama i zahtjevima Europske unije te planiranje budućnost gospodarskog razvoja sa susjednim regijama.

  Regionalna agencija DUNEA trenutno zapošljava 18 osoba specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja, razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju, pružanje savjetodavne i tehničke podrške javnopravnim tijelima, organizaciju različitih radionica, seminara i događanja, te sudjeluje u aktivnostima statističke regije i promicanju mogućnosti ulaganja.

Zašto DUNEA
Regionalna agencija DUNEA je statusom regionalnoga koordinatora dokazala da ima na raspolaganju sve stručne, tehničke i operativne kapacitete, uz dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora, za potrebe pružanja podrške Dubrovačko-neretvanskoj županiji, općinama, gradovima, školama, zdravstvenim institucijama i drugim javnopravnim tijelima za što uspješniju apsorpciju EU sredstava, a kako bi omogućili održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije.

3. sjednica Upravnog vijeća - poziv

Dana 28. svibnja 2018. godine održana je 3. sjednica Upravnog vijeća na kojoj su donijeti sljedeći zaključci:

 1. Usvaja se Zapisnik s 1. sjednice Upravnog vijeća
 2. Usvaja se Zapisnik s 2. sjednice Upravnog vijeća
 3. Prihvaća se Program rada JU DUNEA za 2018. godinu te se prosljeđuje Županu na suglasnost
 4. prihvaća se Financijski plan za 2018. godinu te se prosljeđuje Županu na suglasnost
 5. Prihvaća se i donosi Pravilnik o radu JU DUNEA
 6. Prihvaća se i donosi pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i plaćama djelatnika JU DUNEA
 7. Prihvaća se i donosi Odluka o postupku usklađenja i primjeni opće Uredbe o zaštiti podataka
 8. Prihvaća se i donosi Pravilnik o zaštiti osobnih podataka
 9. Prihvaća se Sporazum o prijenosu ugovora o radu radnika na novog poslodavca
 10. Prihvaća se Sporazum o preuzimanju materijalnih i tehničkih sredstava, te prijenosu prava na korištenje poslovnih prostorija društva DUNEA d.o.o.
 11. Prihvaća se Sporazum o preuzimanju prava i obveza koja proizlaze iz projekata Regionalne razvojne agencije DUNEA d.o.o. financiranih iz europskih, nacionalih i lokalnih izvora financiranja
 12. Prihvaća se prijedlog Ugovora o uslugama održavanja ICT sustava DUNEA-e te upostavi i održavanju stranice projekta BLUEMED
 13. Prihvaća se prijedlog Ugovora o prijenosu Ugovora o uslugama dizajna i tiska promotivnih materijala
 14. Prihvaća se prijedlog Ugovora o prijenosu Okvirnog sporazuma za nabavu usluga putničkih agencija i sličnih usluga
 15. Prihvaća se prijedlog Ugovora o prijenosu osnovnog Ugovora o pružanju usluga savjetovanja u pripremi i provedbi postupaka javne nabave
 16. Pod točkom Razno prihvaća se prijedlog sazivanja 4. sjednice Upravnog vijeća koja će se održati telefonski 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.