O nama:

 • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA osnovana je 2006. godine u Dubrovniku, na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije. Osnovna uloga agencije je postizanje ravnomjernog i održivog razvoja Županije, unaprijeđenje i koordinacija postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s potrebama regije, nacionalnim potrebama i zahtjevima Europske unije te planiranje budućnost gospodarskog razvoja sa susjednim regijama.

  Regionalna agencija DUNEA trenutno zapošljava 18 osoba specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja, razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju, pružanje savjetodavne i tehničke podrške javnopravnim tijelima, organizaciju različitih radionica, seminara i događanja, te sudjeluje u aktivnostima statističke regije i promicanju mogućnosti ulaganja.

Zašto DUNEA
Regionalna agencija DUNEA je statusom regionalnoga koordinatora dokazala da ima na raspolaganju sve stručne, tehničke i operativne kapacitete, uz dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora, za potrebe pružanja podrške Dubrovačko-neretvanskoj županiji, općinama, gradovima, školama, zdravstvenim institucijama i drugim javnopravnim tijelima za što uspješniju apsorpciju EU sredstava, a kako bi omogućili održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije.

5. sjednica Upravnog vijeća - poziv 

Dana 26. lipnja 2018. godine održana je 5. sjednica Upravnog vijeća na kojoj su donijeti sljedeći zaključci:

 1. Usvaja se Zapisnik s 3. sjednice Upravnog vijeća
 2. Usvaja se Zapisnik s 4. sjednice Upravnog vijeća
 3. Prihvaća se i donosi Pravilnik o jednostavnoj nabavi uz predloženu nadopunu
 4. Prihvaća se i donosi Plan nabave roba, radova i usluga
 5. Prihvaća se i donosi Odluka o utvrđivanju naknade za rad predsjednika i članova Upravnog vijeća JU DUNEA
 6. Donosi se Odluka o raspisivanju javnog natječaja za imenovanje ravnatelja JU DUNEA
 7. Prihvaća se ponuda odvjetničkog ureda Rašica za pružanje pravnog savjetovanja te pravne podrške iz područja prava zaštite osobnih podataka u svezi primejne GDPR-a
 8. Prihvaća se ponuda odvjetničkog ureda Rašica o pružanju pravne pomoći za period do 31. prosinca 2018. godine
 9. Prihvaća se ponuda tvrtke PSP Dubrovnik d.o.o. o obavljanju knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga za period do 31. prosinca 2018. godine
 10. Prihvaća se ponuda tvrtke PSP Dubrovnik d.o.o. za najam programa za računovodstvene i knjigovostvene usluge za period do 31. prosinca 2018.
 11. Prihvaća se ponuda obrta MIHE - osnovno čišćenje objekta za period do 31. prosinca 2018.
 12. Prihvaća se ponuda tvrtke Hrvatski telekom za usluge objedinjene komunikacije na multimedijalnoj platformi pružatelja usluga za period od 12 mjeseci
 13. Prihvaća se ponuda tvrtke Arcus Ingenium d.o.o. za obnovu tonera
 14. Pod točkom Razno nije bilo rasprave

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.