O nama:

 • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA osnovana je 2006. godine u Dubrovniku, na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije. Osnovna uloga agencije je postizanje ravnomjernog i održivog razvoja Županije, unaprijeđenje i koordinacija postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s potrebama regije, nacionalnim potrebama i zahtjevima Europske unije te planiranje budućnost gospodarskog razvoja sa susjednim regijama.

  Regionalna agencija DUNEA trenutno zapošljava 18 osoba specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja, razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju, pružanje savjetodavne i tehničke podrške javnopravnim tijelima, organizaciju različitih radionica, seminara i događanja, te sudjeluje u aktivnostima statističke regije i promicanju mogućnosti ulaganja.

Zašto DUNEA
Regionalna agencija DUNEA je statusom regionalnoga koordinatora dokazala da ima na raspolaganju sve stručne, tehničke i operativne kapacitete, uz dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora, za potrebe pružanja podrške Dubrovačko-neretvanskoj županiji, općinama, gradovima, školama, zdravstvenim institucijama i drugim javnopravnim tijelima za što uspješniju apsorpciju EU sredstava, a kako bi omogućili održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije.

7. sjednica Upravnog vijeća - poziv

Dana 24. srpnja 2018. godine održana je 7. sjednica Upravnog vijeća na kojoj su donijeti sljedeći zaključci:

 1. Usvaja se Zapisnik sa 6. sjednice Upravnog vijeća
 2. Usvaja se Financijski izvještaj za razdoblje siječanj - lipanj 2018.godine
 3. Usvaja se Ugovor o partnerstvu u provedbi projekta 'Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Neretve'
 4. Usvaja se Izmjena plana nabave za 2018. godinu
 5. Usvaja se Ugovor s INA-Industrija nafte d.d. o korištenju INA kartice
 6. Prihvaća se ponuda tvrtke Konto d.o.o. o korištenju WEB programa za uredsko poslovanje
 7. Prihvaća se ponuda tvrtke Biros plus d.o.o. za nabavku potrošnog materijala
 8. Pod točkom Razno članovi Upravnog vijeća primili su na znanje potrebu zapošljavanja djelatnika za obavljanje poslova financijskog planiranja, računovodstva i knjigovodstva

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem