O nama:

  • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA osnovana je 2006. godine u Dubrovniku, na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije. Osnovna uloga agencije je postizanje ravnomjernog i održivog razvoja Županije, unaprijeđenje i koordinacija postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s potrebama regije, nacionalnim potrebama i zahtjevima Europske unije te planiranje budućnost gospodarskog razvoja sa susjednim regijama.

    Regionalna agencija DUNEA trenutno zapošljava 18 osoba specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja, razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju, pružanje savjetodavne i tehničke podrške javnopravnim tijelima, organizaciju različitih radionica, seminara i događanja, te sudjeluje u aktivnostima statističke regije i promicanju mogućnosti ulaganja.

Zašto DUNEA
Regionalna agencija DUNEA je statusom regionalnoga koordinatora dokazala da ima na raspolaganju sve stručne, tehničke i operativne kapacitete, uz dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora, za potrebe pružanja podrške Dubrovačko-neretvanskoj županiji, općinama, gradovima, školama, zdravstvenim institucijama i drugim javnopravnim tijelima za što uspješniju apsorpciju EU sredstava, a kako bi omogućili održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije.

8. sjednica Upravnog vijeća - poziv 

Dana 5. rujna 2018. godine održana je 8. sjednica Upravnog vijeća na kojoj su donijeti sljedeći zaključci:

  1. Usvaja se Zapisnik s 8. sjednice Upravnog vijeća
  2. Usvaja se Ugovor o prijenosu Ugovora o uslugama organizacije raznih događanja pod oznakom UUMV-02/2018
  3. Usvaja se Ugovor o prijenosu Ugovora o uslugama provedbe informativno-edukativnih aktivnosti za pripremu i provedbu projekata financiranih iz ESI fondova pod oznakom UUMV-01/2018.
  4. Prihvaća se prijedlog prijenosa partnerstva s DNŽ na JU DUNEA u projektu MoST odobrenom na programu INTEREG Hrvatska - Italija
  5. Usvajaju se mjesečni izvještaji o radu za lipanj i srpanj 2018. godine
  6. Pod točkom Razno nije bilo rasprave

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.