O nama:

 • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA osnovana je 2006. godine u Dubrovniku, na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije. Osnovna uloga agencije je postizanje ravnomjernog i održivog razvoja Županije, unaprijeđenje i koordinacija postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s potrebama regije, nacionalnim potrebama i zahtjevima Europske unije te planiranje budućnost gospodarskog razvoja sa susjednim regijama.

  Regionalna agencija DUNEA trenutno zapošljava 18 osoba specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja, razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju, pružanje savjetodavne i tehničke podrške javnopravnim tijelima, organizaciju različitih radionica, seminara i događanja, te sudjeluje u aktivnostima statističke regije i promicanju mogućnosti ulaganja.

Zašto DUNEA
Regionalna agencija DUNEA je statusom regionalnoga koordinatora dokazala da ima na raspolaganju sve stručne, tehničke i operativne kapacitete, uz dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora, za potrebe pružanja podrške Dubrovačko-neretvanskoj županiji, općinama, gradovima, školama, zdravstvenim institucijama i drugim javnopravnim tijelima za što uspješniju apsorpciju EU sredstava, a kako bi omogućili održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije.

10. sjednica Upravnog vijeća - poziv

Dana 27. rujna 2018. godine održana je 10. sjednica Upravnog vijeća na kojoj su donijeti sljedeći zaključci:

 1. Usvaja se Zapisnik s 8. sjednice Upravnog vijeća
 2. Usvaja se Zapisnik s 9. sjednice Upravnog vijeća
 3. Usvaja se Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i plaćama djelatnika JU DUNEA
 4. Usvaja se Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu
 5. Usvaja se ponuda tvrtke LibusoftCicom d.o.o.za mjesečno održavanje programskog rješenja iz SPI paketa na LC poslužitelju
 6. Usvaja se ponuda tvrtke FURIA j.d.o.o. za nabavku opreme za tri radna mjesta
 7. Usvaja se mjesečni izvještaj o radu za kolovoz 2018.
 8. Pod točkom Razno članovi Upravnog vijeća su upoznati s procedurama i obrascima koji su pripremljeni za prijavu na Poziv za akreditaciju za status regionalnih koordinatora

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem