O nama:

 • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA osnovana je 2006. godine u Dubrovniku, na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije. Osnovna uloga agencije je postizanje ravnomjernog i održivog razvoja Županije, unaprijeđenje i koordinacija postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s potrebama regije, nacionalnim potrebama i zahtjevima Europske unije te planiranje budućnost gospodarskog razvoja sa susjednim regijama.

  Regionalna agencija DUNEA trenutno zapošljava 18 osoba specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja, razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju, pružanje savjetodavne i tehničke podrške javnopravnim tijelima, organizaciju različitih radionica, seminara i događanja, te sudjeluje u aktivnostima statističke regije i promicanju mogućnosti ulaganja.

Zašto DUNEA
Regionalna agencija DUNEA je statusom regionalnoga koordinatora dokazala da ima na raspolaganju sve stručne, tehničke i operativne kapacitete, uz dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora, za potrebe pružanja podrške Dubrovačko-neretvanskoj županiji, općinama, gradovima, školama, zdravstvenim institucijama i drugim javnopravnim tijelima za što uspješniju apsorpciju EU sredstava, a kako bi omogućili održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije.

16. sjednica Upravnog vijeća - poziv 

Dana 3. travnja 2019. godine održana je 16. sjednica Upravnog vijeća na kojoj su donijeti sljedeći zaključci:

 1. Usvaja se Zapisnik s 14. sjednice Upravnog vijeća
 2. Usvaja se Zapisnik s 15. (telefonske) sjednice Upravnog vijeća
 3. Prihvaća se Odluka o davanju suglasnosti o izmjeni radnog mjesta za djelatnika Bruna Bebića
 4. Prihvaća se Odluka o povratu sredstava JU DUNEA na račun proračuna Dubrovačko-neretvanske županije
 5. Prihvaća se Odluka o davanju suglasnosti za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme na projektu SHERPA
 6. Prihvaća se Završno izvješće o provedbi projekta 'Povijest na zrnu soli'
 7. Prihvaća se ponuda za edukacije djelatnika JU DUNEA o GDPR-u te Državnim potporama za 2019. godinu, odvjetničkog društva Rašica i Partneri j.t.d.
 8. Usvaja se mjesečni izvještaj o radu za veljaču 2019. godine
 9. Usvaja se mjesečni izvještaj o radu za ožujak 2019. godine
 10. Pod točkom Razno - prima se na znanje informacija o Prijedlogu Odluke o broju otočnih koordinatora o obuhvatu otočnog područja za koje svaki otočni koordinatoro obavlja propisane poslove; prima se na znanje informacije o zakonskoj obvezi korištenja e-računa i prihvaća ponuda tvrtke Elektronički računi d.o.o.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.