O nama:

  • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA osnovana je 2006. godine u Dubrovniku, na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije. Osnovna uloga agencije je postizanje ravnomjernog i održivog razvoja Županije, unaprijeđenje i koordinacija postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s potrebama regije, nacionalnim potrebama i zahtjevima Europske unije te planiranje budućnost gospodarskog razvoja sa susjednim regijama.

    Regionalna agencija DUNEA trenutno zapošljava 18 osoba specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja, razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju, pružanje savjetodavne i tehničke podrške javnopravnim tijelima, organizaciju različitih radionica, seminara i događanja, te sudjeluje u aktivnostima statističke regije i promicanju mogućnosti ulaganja.

Zašto DUNEA
Regionalna agencija DUNEA je statusom regionalnoga koordinatora dokazala da ima na raspolaganju sve stručne, tehničke i operativne kapacitete, uz dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora, za potrebe pružanja podrške Dubrovačko-neretvanskoj županiji, općinama, gradovima, školama, zdravstvenim institucijama i drugim javnopravnim tijelima za što uspješniju apsorpciju EU sredstava, a kako bi omogućili održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije.

17. sjednica Upravnog vijeća - poziv

Dana 3. svibnja 2019. godine održana je 17. sjednica Upravnog vijeća na kojoj su donijeti sljedeći zaključci:

  1. Usvojen Zapisnik s 16. sjednice Upravnog vijeća
  2. Usvojen Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i plaćama djelatnika
  3. Prihvaća se tromjesečno financijsko izvješće o prihodima i rashodima JU DUNEA
  4. Prijedlog Odluke o određivanju broja osoba kojima se osigurava istovremene neposredan uvid u rad Upravnog vijeća JU DUNEA poslat će se odvjetničkom društvu Rašica & Partneri j.d.o.o. te zatražiti dodatna pojašnjena za sudjelovanje treće osobe na sjednicama Upravnog vijeća JU DUNEA
  5. Pod točkom Razno - Prima se na znanje informacija o održavanju 'Dana otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.