Početna

Priprema za razvoj širokopojasne infrastrukture

  • Ispis
  • E-mail

PRŠI DubrovnikŽupan Nikola Dobroslavić i direktorica DUNEA-e Melanija Milić, sa suradnicma, održali su 27. listopada u Opuzenu i 28. listopada u Dubrovniku radne sastanke s gradonačelnicima i načelnicima gradova i općina doline Neretve te područja od Dubrovačkog primorja do Konavala, na temu razvoja širokopojasne infrastukture. 

Više...

 

Radionice 'Energetika za razvoj poduzetništva'

  • Ispis
  • E-mail

Alter radionicaRegionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA organizira edukativne aktivnosti u okviru strateškog projekta ALTERENERGY Energy Sustainability for Adriatic Small Communities. Cilj edukacije je informirati predstavnike lokalnih akcijskih grupa, malih i srednjih poduzetnika o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti za unaprjeđenje poslovanja.

Više...

 

Studijski posjet Bruxellesu

  • Ispis
  • E-mail

Načelnici 2014 7U organizaciji Regionalne razvoje agencije DUNEA, a financirano kroz EU projekt AdriGov, od 21. do 23. listopada 2014. organizirano je studijsko putovanje za gradonačelnike i načelnike iz Dubrovačko – neretvanske županije u Bruxelles.

Više...

 

Radionica Strateške procjene utjecaja na okoliš i izložba ''Storm Chasers''

  • Ispis
  • E-mail

Speedy i Baština 4Kako će budući planovi i programi utjecati na okoliš pitanje je na koje bi odgovor trebala dati Strateška procjena utjecaja na okoliš, a čija je provedba propisana Zakonom o zaštiti okoliša i odnosi se na sve strategije, planove i programe koje donose županije, gradovi i općine. Regionalna razvojna agencija DUNEA, u sklopu projekta SPEEDY, organizirala je danas radionicu za jačanje kapaciteta za njezinu provedbu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Predavači su bili djelatnici Ministarstva i firme Dvokut ECRO, a bila je namijenjena djelatnicima javne uprave.

Više...

 

Stazama stećaka

  • Ispis
  • E-mail

video stećci2Pogledajte video prezentaciju Stazama stećaka, kao i prilog o istoimenoj izložbi na Otvorenim danima u Bruxellesu. U sklopu projekta HERCUL izrađen je promotivni turistički video koji, osim samih stećaka, prikazuje i druge turističke atrakcije u blizini njihovih lokacija. Atraktivne snimke iz zraka s prekrasnim prizorima od Konavala, preko Dubrovačkog primorja i Neretve, do zemalja partnera u projektu, idealno nadopunjuje glazba, autora Žarka Dragojevića. Na filmu je radio tim Toni Banović, Matko Saltarić i Mišo Sorić.

 

Više...

 

Više članaka...

STRANICA 1 od 2