Objavljen Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za priobalne ribare u Sredozemlju

ribari

WWF (World Wildlife Fund – podružnica u Rimu) objavljuje Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava za priobalne ribare u Sredozemlju.

WWF želi ubrzati korištenje sredstava Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo (EFPR) s ciljem postizanja održivosti priobalnog ribarstva u Sredozemlju. Bespovratna sredstva rezervirana su za ribare koji su se obvezali podnijeti zahtjev za sredstva nacionalnim tijelima koja upravljaju EFPR-om.

WWF želi povećati broj zahtjeva za dodjelu sredstava podnesenih EFPR-u tako da priobalnim ribarima omogući: 

-kapital u obliku bespovratnih sredstava (od 5,000 do 20,000 eura) koji se mora koristiti za sufinanciranje dijela troškova određenih zahtjevom za dodjelu sredstava EFPR-a kojima upravljaju nacionalna tijela EFPR-a. 

-tehničku pomoć pri izradi zahtjeva za dodjelu sredstava EFPR-a.

Priobalni ribari iz Španjolske, Francuske, Italije, Slovenije, Hrvatske i Grčke, koji zadovoljavaju kriterije prihvatljivosti i zainteresirani su za sredstva za sufinanciranje i tehničku pomoć pri izradi zahtjeva za EFPR-ova sredstva, pozivaju se podnijeti projektne prijedloge koji su u skladu s Pravilima i Kriterijima ovog Poziva.

Prijavni obrasci s projektnim prijedlozima dostavljaju se e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 15. svibnja 2021. u 12:00 sati (ponoć). Prijave koje pristignu nakon 12:00 (ponoć) 15. svibnja neće se razmatrati.

Za više informacija zainteresirani se mogu javiti putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazvati gđu Silviu Ritossa (koordinatorica za dodjelu sredstava EFPR-a) na +39 345 889 21 26 (na engleskom, francuskom, talijanskom ili španjolskom jeziku).

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.