CREATURES

creaturesgl

U sklopu projekta Creatures izradit će se preporuke za unapređenje politika za jačanje veze kreativnih i kulturnih industrija poduzetnika i očuvanja kulturne baštine na županijskoj, nacionalnoj i nadnacionalnoj razini, a proces će voditi Regionalna agencija DUNEA.

Znanjem do EU fondova

gldunea

Projekt 'Znanjem do EU fondova' obuhvaća četverogodišnji plan podrške jačanja kapaciteta Dubrovačko-neretvanske županije za pripremu i provedbu EU projekata te strateško planiranje i regionalni razvoj kroz implementaciju brojnih aktivnosti.

MoST

MoST dolina Neretve

Obalne regije, među kojima su rijeka Neretva u Hrvatskoj i rijeka Po u Italiji, značajno su izložene prodoru slane vode s ozbiljnim posljedicama na poljoprivredu i turizam.  U cilju rješavanja problema, projekt MoST će kroz monitoring prodora slane vode i testiranje pilot projekata za prevenciju prodora soli procijeniti, predložiti i testirati odgovarajuće protumjere.

ENTER-transfer

ENTER transfer naslovna

Glavni izazov projekta ENTER – transfer je bolje pozicioniranje središnje Europe na ekonomskom i socijalnom tržištu, kako bi je učinili konkurentnijom prema drugim zemljama. Prijenos poslovanja jedna je od kritičnih faza razvoja u životnom ciklusu nekog poduzeća.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.