Prijavite se na newsletter

Ako se slažete da prikupljamo i obrađujemo vaše podatke koristit ćemo ih u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka EU i našom Politikom zaštite osobnih podataka i informacijama o zaštiti osobnih podataka koji su Vam dostupni na www.dunea.hr

Potpisom ove Izjave kao izričite privole dajem suglasnost da se u svrhu obavještavanja o natječajima, programima i projektima te obavještavanja o našim aktivnostima, događanjima te novoobjavljenim publikacijama koristi i obrađuje moje osobne podatke (email adresa, ime, prezime, tvrtka).

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Voditelj obrade
Voditelj obrade podataka je Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA (OIB: 59914845989); Branitelja Dubrovnika 41, 20000 Dubrovnik. Kontakt ovlaštena osoba je ravnateljica Melanija Milić.

Povlačenje suglasnosti
Ovu suglasnost možete povući u svako doba i to pisanom obaviješću na adresu Voditelja obrade Regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA (OIB: 59914845989); Branitelja Dubrovnika 41, 20000 Dubrovnik ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pozivom na telefon: +385 385 20 312 714, fax: + 385 20 312 715 ili predajom u našim prostorima, a što neće utjecati na zakonitost obrade do dana povlačenja. 

Pripadnost ciljanom tržištu 
Regionalna agencija DUNEA obrađuje osobne podatke iz ove Izjave, u okviru ovom izjavom dane suglasnosti, u svrhu aktivnosti informiranja i komunikacije te elemenata vidljivosti natječaja, programa, projekata (operacija) i događanja u okviru registrirane djelatnosti.

Razdoblje čuvanja podataka
Vaši osobni podaci obrađeni u ovdje naznačenu svrhu biti će pohranjeni sve do povlačenja ove suglasnosti. Moja prava u odnosu na osobne podatke koji se obrađuju temeljem ove Izjave U svakom trenutku od voditelja obrade Regionalne agencije DUNEA možete zatražiti pristup vašim osobnim podacima i zatražiti ostvarivanje prava na ispravak ili brisanje osobnih podataka, prava na ograničavanje obrade ili ulaganje prigovora na obradu, prava podnošenja prigovora nadzornom tijelu te prava na prenosivost podataka. Navedeno možete ostvariti pisanom obaviješću upućenoj na adresu Regionalna agencija DUNEA; Branitelja Dubrovnika 41, 20000 Dubrovnik ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., faxom na: + 385 20 312 715 ili predajom u našim prostorima.

Kome će Vaši osobni podaci biti otkriveni
Kako bi mogli ostvariti svrhu obrade vaših osobnih podataka definiranu ovom izjavom, vaši osobni podaci mogu biti otkriveni pružateljima usluga dostave, tiska i informatičkih usluga, Europskoj komisiji, nadležnim ministarstvima Republike Hrvatske, Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odnosno upravljačkim i nadzornim tijelima natječaja, programa i projekata u suradnji i/ili pod čijim nadzorom i/ili ugovornom obvezom (npr. kod zahtjeva i obveza vezanih uz informiranje i komunikaciju u javnosti) planiramo i provodimo aktivnosti. Regionalna agencija DUNEA sa izvršiteljima obrade sporazumima o obradi osobnih podataka osigurava primjenu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera kako bi se zaštitili vaša prava i interesi. Pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu U svakom trenutku možete podnijeti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka ako ste mišljenja da smo prilikom obrade vaših podataka prekršili hrvatske ili europske propise o zaštiti podataka nadležnom nadzornom tijelu, hrvatskoj Agenciji za zaštitu podataka, odnosno u slučaju promjene važećih propisa drugom tijelu koje će preuzeti njenu nadležnost, a od 25. svibnja 2018. godine i nadzornom tijelu unutar EU-a.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.