Uspjeh projekta 'Nisi sam' na Pelješcu

STON11

Općine Ston, Janjina i Trpanj, zahvaljujući svom projektu 'Nisi sam', zaposlit će 13 žena nepovoljnog položaja na tržištu rada, koje će se brinuti za 76 starijih i nemoćnih osoba u lokalnoj zajednici.

WiFi4EU Tri grada i pet općina iz Dubrovačko-neretvanske županije uvodi besplatne Wi-Fi pristupne točke

wifieu

Gradovi Opuzen, Ploče i Korčula, te općine Ston, Janjina, Trpanj, Mljet i Smokvica iz Dubrovačko-neretvanske županije osvojili su vrijednosne kupone koje dodjeljuje Europska komisija u okviru programa WiFi4EU kojim se želi promicati uvođenje besplatnog Wi-Fi-a za građane i posjetitelje u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstvene ustanove i muzeji diljem Europe.

Predstavice DUNEA-e sudjelovale na ITS seminaru i projektnom sastanku u Santiagu de Compostela

santiago

U sklopu projekta Monitoris3, u Santiagu de Compostela, od 4. i 5. prosinca u organizaciji Inovacijska agencija Galicije (GAIN) održao se ITS seminar i posjet Istraživačkom centru za molekularnu medicinu i kronične bolesti CIMUS na kojemu su kao predstavnice Regionalne agencije DUNEA sudjelovale voditeljica odjela za pripremu i provedbu EU projekata Franica Miloš i viša stručna suradnica za pripremu i provedbu EU projekata Olja Trković.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem