Manifestacija FORCA 2017.

Forca2017

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku drugu godinu obilježava svjetski i europski tjedan novca organiziranjem manifestacije FORCA: Financijsko Obrazovanje – Razborita Cjeloživotna Aktivnost.

DUNEA na Effectus Forumu

effectusPanel

Direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA-e Melanija Milić sudjelovala je kao panelist na 6. Effectus Forumu održanom 28. ožujka 2017. na Effectus studiju financija i prava u Zagrebu, kao predstavnica regionalnih razvojnih agencija.

Sastanak horizontalnog projekta BleuTourMed

BleuTourMedSast

Predstavnici Regionalne razvojne agencije DUNEA sudjelovali su na partnerskom sastanku horizontalnog projekta BleuTourMed na temu održivog razvoja turizma i očuvanja obale koji je održan u Marseilleu 16. i 17. ožujka 2017.

Pametne kante za otpad

UrbanWSantander1

Partnerski sastanak projekta URBAN-WASTE, paralaleno sa zajedničkim učenjem i panel diskusijom na temu korištenja informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) u sektoru upravljanja otpadom, održan je 15. i 16. ožujka 2017. u Santanderu, u Španjolskoj.

Odlične ocjene za praksu u Bruxellesu

BriselMladi

Već šest godina Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA provode program prakse za mlade iz županije te je kroz Predstavnički ured DNŽ u Bruxellesu do sada prošlo čak 50 mladih. Prema rezultatima ankete koju je Ured ovaj mjesec proveo među bivšim praktikantima svi su s visokim ocjenama ocijenili organizaciju, program, korisnost i rezultate same prakse.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na: