”Zlatna naranča” ide obitelji Novaković iz Čilipa

zlatna naranca novakovic 3

Nagrada za najbolji primjer ruralnog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji – Zlatna naranča za 2018. godinu, zbog predanosti razvoju ruralnog turizma više od 15 godina, osmišljavanju autohtonog turističkog doživljaja uz predstavljanje kulturne, povijesne i eno-gastro baštine Konavala te posebice kreiranja sadržaja za lokalno stanovništvo, otišla je u ruke obitelji Novaković iz Čilipa.

BLUEMED projekt – počeli radovi na pilot području u Cavtat

cavtat pilot naslovna

Bluemed projektni tim počeo je s radovima na podvodnim nalazištima amfora i dolija u blizini Cavtata. Uz DUNEA-u, kao odgovornog partnera za ovo pilot području, u radovima sudjeluju i predstavnici projektnih partnera Fakulteta elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici Sveučilišta u Kalabriji i Centra za oceanografiju ciparskog Sveučilišta te tim Sveučilišta u Zadru, kao vanjski suradnici za arheološke radove

Projekti DUNEA-e u Izboru za najuspješnije lokalne EU projekte

page

Projekti DUNEA-e Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja WELL-O-LIVE i Otkrivanje ruralne Europe kroz pješačke staze - HIKING EUROPE sudjeluju u Izboru za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017. u cilju promocije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima. 

Objavljen natječaj za uređenje šumskih staza u turističke svrhe

IMG 0404

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je natječaj za tip operacije 8.5.2 „Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture“ iz mjere 8 „Ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma”, podmjere 8.5 „Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava”.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na:

 

Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem