Na sastanku u Županiji studenti upoznati s aktivnostima Predstavničkog ureda DNŽ u Bruxellesu

praksa

Župan Nikola Dobroslavić, sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, ravnateljicom Regionalne agencije DUNEA Melanijom Milić, direktoricom Centra za poduzetništvo Marijom Previšić te specijalistom za međunarodnu suradnju Lukom Vidakom održao je radni sastanak sa studentima koji će ove godine odraditi stručnu praksu u Predstavničkom uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu.

Partneri projekta Coasting sastali se u Dubrovniku

coastingdbk

Partnerski sastanak projekta Coasting koji se bavi uspostavom uspješnijeg integralnog upravljanja obalnim područjem za održivi turizam, kao i radionica u suradnji s Med zajednicom za održivi turizam, održani su od 10. do 12. travnja u Dubrovniku u organizaciji Regionalne agencije DUNEA.

Održana radionica Kreativnost i virtualno poslovanje u kulturi

 Ruralna

Radionica 'Kreativnost i virtualno poslovanje u kulturi' održala se 12. travnja na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku u okviru projekta Ruralna, poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija, na kojem je Sveučilište u Dubrovniku jedan od partnera.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem