O nama:

  • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA osnovana je 2006. godine u Dubrovniku, na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije. Osnovna uloga agencije je postizanje ravnomjernog i održivog razvoja Županije, unaprijeđenje i koordinacija postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s potrebama regije, nacionalnim potrebama i zahtjevima Europske unije te planiranje budućnost gospodarskog razvoja sa susjednim regijama.

    DUNEA trenutno zapošljava 17 osoba specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja, razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju, pružanje savjetodavne i tehničke podrške klijentima, organizaciji različitih radionica, seminara i događanja, te sudjeluje u aktivnostima statističke regije i promicanju mogućnosti ulaganja.

Zašto DUNEA
Kroz godine skupili smo portfelj različitih tipova projekata realiziranih putem prekograničnih i međuregionalnih suradnji (IPA crossborder, IEE, UNDP-a, SEE, MED, INTERREG, IPA Adriatic, Europe for citizens, itd), a većinom su to zemlje Jadranske regije, područja jugoistočne Europe, mediteranske zemlje i ostale zemlje članice EU. Sudjelujemo u projektima u ulozi nositelja, projektnog partnera, pridruženog partnera ili kao konačni korisnik.

Opredjelili smo se za procesni sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008 te sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004, što predstavlja razinu kvalitete u svim fazama realizacije poslovnih procesa. Visoka razina sustava kvalitete i okoliša osnova je uspješnog poslovanja i razvoja naše tvrtke u budućnosti. Ona je temelj postizanja zadovoljstva klijenata i zaposlenika tvrtke, te ostvarivanje trajnih i kvalitetnih odnosa s domaćim i stranim partnerima.

cro cert iso 9001iqnet certifikat

 

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem