Pokrenuta stranica za novo LIFE programsko razdoblje

Logo life

Provedbu LIFE programa u novom programskom razdoblju Europska komisija delegirala je novooformljenoj Europskoj izvršnoj agenciji za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA).

LIFE uredba za novo programsko razdoblje te novi Višegodišnji program rada (2021.–2027.) u završnoj su fazi usvajanja koje se očekuje u kasno proljeće 2021., nakon čega će biti otvoren novi poziv za prijavu s prijavnim rokovima do jeseni 2021.

Na stranici CINEA-e: nalaze se informacije o nadolazećem LIFE programskom razdoblju, potprogramima, natječajima i potpori prijaviteljima, kao i rezultati LIFE projekata, povezane inicijative te novosti. CINEA planira organizirati Info sastanak u lipnju. Nastavno, LIFE NCP Hrvatska organizirat će, nakon usvajanja Uredbe i službene objave natječaja, Info dan za prezentiranje novog natječaja i podršku potencijalnim prijaviteljima.

Sve novosti bit će na vrijeme objavljene na hrvatskoj LIFE stranici.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.