PRIJENOS UŽIVO Pratite online informativno-edukativno događanje 'EU fondovi 2021.-2027. Nove prilike' iz Dubrovnika

EU fondovi DBK

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u Dubrovniku, 4. svibnja organizira informativno-edukativno događanje pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“. Događanje se organizira u Studentskom domu Dubrovnik u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i uz prijenos uživo putem interneta za svu zainteresiranu javnost.

Kroz seriju ovih informativno-edukativnih događanja, koja se nakon Osijeka, Virovitice i Zadra, organiziraju u Dubrovnik, zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Prijave za online sudjelovanje zaprimaju se putem ove poveznice.

U nastavku program događanja iz Dubrovnika:

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.