DUNEA prezentirala Plan razvoja DNŽ i projekte u provedbi predstavnicima poljskog udruženja 'Podkowa'

prezentacija 2909

Zamjenik ravnateljice Regionalne agencije DUNEA Bruno Bebić i Voditeljica odjela za pripremu i provedbu strateških dokumenata i programa Gorana Margaretić zajedno s direktoricom Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Karmen Kutnjak, u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku, održali su prezentaciju na kojoj su članovima poljskog Lokalnog udruženja za aktivnosti u turizmu 'Podkowa' predstavili Plan razvoja Dubrovačko-neretvanske županije, projekte u provedbi Regionalne agencije DUNEA sufinancirane EU sredstvima, kao i aktivnosti Centra za poduzetništvo.

U Poljskoj ruralni prostor zauzima 93% teritorija, a na tom području živi oko 40% stanovništva. Druga je u Europskoj uniji po broju poljoprivrednih gospodarstava sa udjelom od 13,2%, dok Hrvatska ima udio od oko 2,2%. Sastanak dvaju regija bio je prilika za razmjenu ideja i primjera dobre prakse u ruralnom razvoju i turizmu, za mogućnosti uključivanja poduzetnika u razvojne aktivnosti, kao i za diskusiju o dugoročnim ciljevima.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.