Najava konferencije “Dani regionalnoga razvoja i fondova EU – Nove prilike”

opatija

U četvrtak i petak, 30. rujna i 1. listopada 2021. godine, u Opatiji će se u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održati konferencija “Dani regionalnoga razvoja i fondova EU – Nove prilike”. Konferenciji će nazočiti i ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milić sa suradnicima.

Glavna tema bit će mogućnosti financiranja projekata kroz Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027., te Nacionalni plan oporavka i otpornosti, a sudionicima će se predstaviti i dosadašnji rezultati korištenja EU fondova.

Konferenciju će u četvrtak, s početkom u 18 sati, otvoriti predsjednik Vlade Andrej Plenković. O mogućnostima i novim prilikama koje nas očekuju govorit će potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, te državni tajnici i ravnatelji uprava.

Otvorenje događaja i sva predavanja biti će dostupna za širu javnost preko weba Strukturni fondovi kao i putem istoimenog YouTube kanala.

Više informacija o konferenciji dostupno je na službenoj stranici Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.