Najavljeno otvaranje prvog poziva Interreg Central Europe

interreg central europe

Na službenim stranicama Interreg Programa Središnja Europa 2021. – 2027. najavljena je Objava prvog poziva za 15. studenog 2021.

Rok za podnošenje je 23. veljače 2022., a ovisno o količini zaprimljenih prijava, odluka o financiranju očekuje se prije kraja godine kako bi uspješni projekti mogli što prije započeti s implementacijom.

Novi Program predstavlja nastavak suradnje u Središnjoj Europi i kroz njega će se sufinancirati projekti u svrhu jačanja regionalnih inovacija, pametne specijalizacije, energetske tranzicije, zaštite okoliša, klimatskih promjena, poboljšanja prometnih veza te osnaživanja upravljačkih kapaciteta za regionalni razvoj.

U ovoj programskom razdoblju se također očekuje da će Program predstavljati značajan instrument za rješavanje zajedničkih izazova i potreba hrvatskih regija kroz projekte suradnje sa srednjoeuropskim partnerima. Program će biti usmjeren na jačanje kapaciteta kroz razmjenu dobrih praksi i testiranje novih, inovativnih pristupa.

Više informacija dostupno je na službenim stranicama Programa.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.