Održana završna radionica za izradu Plana razvoja Dubrovačko-neretvanske županije do 2027. godine

radionica plan

Završna tematska radionica na izradi ‘Plana razvoja Dubrovačko-neretvanske županije do 2027. godine’, održana je 29. listopada 2021. u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne agencije DUNEA.

Radionica je održana putem platforme Microsoft Teams, a sudjelovali su članovi iz Upravnih odjela DNŽ, županijskih institucija kao i ostali relevantni dionici koji čine pet tematskih radnih skupina iz područja ”Demografija, zdravstvo i socijalna uključenost”, ”Obrazovanje, znanost, kultura i sport”, ”Gospodarstvo i tržište rada”, ”Okoliš i prostorni razvoj” te ”Institucionalni kontekst i ključni rizici budućeg razvoja županije“.

Na radionici je predstavljen konačni nacrt cjelokupnog dokumenta, a koji bi, nakon procesa vrednovanja koje je u tijeku, te završne sjednice Partnerskog vijeća DNŽ i javnog savjetovanja, trebao biti i usvojen sredinom prosinca 2021. godine.

Izrada Plana provodi su u sklopu projekta 'Znanjem do EU fondova'. Kroz projekt je pripremljen četverogodišnji plan podrške jačanju kapaciteta za pripremu i provedbu EU projekata te strateško planiranje i regionalni razvoj. Vrijednost projekta je 16.987.378,29 kuna te je sufinanciran u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.