Najava Poziva na dostavu projektnih prijedloga inicijative Novi europski Bauhaus

bauhaus 2403
 
30. ožujka 2022. godine planira se pokrenuti Poziv na dostavu projektnih prijedloga  kojim se osigurava tehnička podrška novim europskim lokalnim inicijativama Bauhaus (Support to New European Bauhaus Local Initiatives).
 
Kao prihvatljivi prijavitelji u okviru ovoga Poziva su prepoznate JLP(R)S čiji projekti mogu doprinijeti trima temeljnim vrijednostima Novog europskog Bauhausa: održivost, estetika i uključenost. 
 
20 najbolje ocijenjenih projekata od strane tima neovisnih stručnjaka iz različitih znanstvenih područja će biti nagrađeno.
 
Novi europski Bauhaus inicijativa ima za cilj povezati europski Zeleni plan s prostorima u kojima živimo i načinom na koji bismo željeli živjeti zajedno, poštujući planet i čuvajući prirodu. Njegova ambicija je umrežiti struke, ali i građane s ciljem transformacije našeg životnog okruženja i životnih stilova oko tri temeljne vrijednosti:
- održivost, od klimatskih ciljeva do kružnosti i bioraznolikosti,
- estetika, kvaliteta doživljaja i stila, izvan funkcionalnosti,
- uključenost, uključujući dostupnost i priuštivost.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.