Počela energetska obnova škole na Mljetu

MljetEnergetska1

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne razvojne agencije DUNEA-e prisustvovali su 27. siječnja 2016. otvaranju radova na energetskoj obnovi zgrade Osnovne škole Mljet. Naime, škola Mljet odabrana je između 67 javnih ustanova kojima će biti dodijeljena sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje projekata ugradnje obnovljivih izvora energije.

MljetEnergetska2

Tako će se u Osnovnoj školi na Mljetu ugraditi novi sustav za centralno grijanje i pripremu potrošne tople vode s kotolovnicom na bio masu i solarnim toplinskim kolektorima. Ukupna vrijednost investicije je 520.052,25 kuna.
Dubrovačko-neretvanska županija je osigurala sredstva za sufinanciranje, dok je DUNEA sudjelovala u prijavi projekta i pripremi natječajne dokumentacije te će i dalje koordinirati realizaciju cjelokupnog projekta.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.