EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije održao sedmi pub kviz

eur direct 1207

Dana 5. srpnja u Dubrovniku u Studentskom domu, EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije održao je sedmi po redu pub kviz kojim se na zabavan način želi informirati građane o europskim vrijednostima i inicijativama. Kviz je organizirao predstavnik centra EUROPE DIRECT DNŽ, udruga ESN Dubrovnik.

Ovoga puta u kvizu je sudjelovalo ukupno 12 natjecatelja, na temu institucija Europske unije i osoba zaduženih za postupanje. Natjecanje je bilo organizirano kroz 3 kategorije pitanja uslijed kojih se pokrenula diskusija o raznim pitanjima vezanim za EU, osobito o načinima kojima mladi mogu sudjelovati u kreiranju bolje EU.

Unatoč pohvalnim ukupnim rezultatima kviza, pobjedu je odnio natjecatelj M. Arbulić kojem su organizatori uručili zanimljive i simbolične nagrade centra EUROPE DIRECT DNŽ.

Sudionici su se zahvalili na odličnom druženju te pohvalili ideju organiziranja kviza uz napomenu da će se sigurno pridružiti i sljedećem izdanju.

Svi zainteresirani mogu se pridružiti i sudjelovati u sljedećem pub kvizu u kolovozu, a za detaljne informacije o datumu i mjestu održavanja zapratite službene profile EUROPE DIRECT-a DNŽ, na Instagramu i Facebook-u.

vidljivost metkovic

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.