EUROPE DIRECT DNŽ: Održana još jedna emisija na Radio Jugu

eur direct radio jug

Predstavnik EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije iz udruge Erasmus Student Network Dubrovnik, 23. srpnja 2022. godine, gostovao je na Radio Jugu.

Slušatelji su se i ovoga puta imali priliku upoznati sa zadaćom, dosadašnjim radom i ustrojem centra EUROPE DIRECT DNŽ. Glavna tema emisije bio je Europski zeleni plan (European green deal), odnosno nova strategija rasta koja ima za cilj transformirati EU u pošteno i prosperitetno društvo s modernim, resursno učinkovitim i konkurentnim gospodarstvom u kojem nema neto emisija stakleničkih plinova u 2050. i gdje je ekonomski rast odvojen.

Slušateljima su među ostalim predstavljene inicijative programa Kreativna Europa (Creative Europe) koji podupire europsku kinematografiju te kulturni i kreativni sektor s ciljem njihovog doprinosa održivom rastu i zapošljavanju. Naglasak u emisiji bio je i na mjesečnim pub kvizovima koji su izazvali veliki interes i pokazali koliko građani poznaju europske politike i vrijednosti.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u aktivnostima EUROPE DIRECT-a DNŽ pozvani su da redovno prate web stranice te službene profile centra i projektnih partnera, kako bi na što lakši način došli do željenih informacija, a radijsku emisiju možete poslušati na poveznici.

vidljivost metkovic

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.