Europska komisija objavila poziv za kreativno natjecanje o bioekonomiji

bioekonomija natjecanje 

Europska komisija objavila je poziv za kreativno natjecanje o bioekonomiji.

Poziv je namijenjen mladima iz zemalja s područja Europske unije. Zainteresirani sudionici u dobi između četrnaest i trideset pet godina trebaju poslati svoje originalno umjetničko djelo na temu „Bioekonomija u mom životu“ u obliku videa, fotografije, pjesme, slike, crteža i sl.

Svrha natjecanja je podizanje svijesti o bioekonomiji, uključivanje mladih i širenje vidika o različitim oblicima bioekonomije diljem Europe. Europska komisija izabrat će trideset najboljih umjetničkih djela koje će koristiti u svojoj komunikaciji, a najboljih pet bit će nagrađeno. Umjetnička djela pokazat će raznolikost bioekonomije, njezine mogućnostI, značenje i važnost u svakodnevnom životu te što bioekonomija može biti u svom najboljem izdanju.

Rok za slanje radova je 15. kolovoza 2022. godine, a više informacija dostupno je na službenoj stranici Europske komisije.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.