U e-savjetovanju Program dodjele potpora male vrijednosti otočnim gospodarskim subjektima za troškove prijevoza vode plovilom vodonoscem i/ili autocisternom u 2022. godini

esavjetovanje logo

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije započelo je proces e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Program dodjele potpora male vrijednosti otočnim gospodarskim subjektima za troškove prijevoza vode plovilom vodonoscem i/ili autocisternom u 2022. godini.

Programom dodjele potpora male vrijednosti otočnim gospodarskim subjektima za troškove prijevoza vode plovilom vodonoscem i/ili autocisternom u 2022. godini, određuju se uvjeti i postupci za dodjelu potpora male vrijednosti u svrhu subvencije do 50% troškova prijevoza vode za ljudsku potrošnju u 2022. godini fizičkim i pravnim osobama koje obavljaju gospodarsku djelatnost u otočnim naseljima ili dijelovima otočnih naselja koja nisu priključena na sustav javne vodoopskrbe. 

Gornja granica potpore male vrijednosti koja se po državi članici može dodijeliti jednom poduzetniku ne smije premašiti 200.000 EUR u tekućoj fiskalnoj godini te tijekom prethodne dvije fiskalne godine. Ukupan iznos potpore male vrijednosti koja se po državi članici dodjeljuje jednom poduzetniku koji obavlja cestovni prijevoz tereta za najamninu ili naknadu ne smije premašiti 100.000 EUR tijekom bilo kojeg razdoblja od tri fiskalne godine i ne smije se koristiti za kupovinu vozila za cestovni prijevoz tereta.

Savjetovanje s javnošću otvoreno je do 02. listopada 2022. godine, a dostupno je na službenom portalu e-Savjetovanja.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.