Održana dvodnevna radionica “Osnove poduzetništva” u sklopu projekta “OPERA II”

opera radionica

Dvodnevna radionica “Osnove poduzetništva” održana je 14. ožujka u Dubrovniku u sklopu projekta “Razvoj i promocija Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije – OPERA II“.

Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao. Na radionici su prezentirane prednosti i nedostaci pojedinog oblika organiziranog poslovanja s troškovnog aspekta te propisanih obveznih uvjeta koji su potrebni za obavljanje pojedine vrste djelatnosti. Nadalje su polaznici upoznati s poslovnim planiranjem, upravljanjem ljudskim potencijalom te prodajom i marketingom.

Nositelj projekta je Dubrovačko-neretvanska županija, a projektni partneri su Regionalna agencija DUNEA, Razvojna agencija Grada Dubrovnika – DURA, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Sveučilište u Dubrovniku, Centar za poduzetništvo d.o.o. i KORA d.o.o.

Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada kroz pripremu i provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja usklađenih s potrebama i strateškim prioritetima Dubrovačko-neretvanske županije.

Vrijednost projekta iznosi 1.496.681,54 kuna te je financiran sto posto iz Europskog socijalnog fonda.

logotip opera

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.