U Metkoviću održano predavanje na temu biotehnologije agruma

agrum

U organizaciji Regionalne agencije DUNEA i Agruma Neretva d.o.o., u četvrtak 23. svibnja, u Zgradi političkih stranaka u Metkoviću, održano je stručno predavanje na temu biotehnologije agruma.

Predavanje je održao dr. sc. Ante Biško, profesor s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Zavoda za voćarstvo koji je okupljenima podijelio iskustva sa dva znanstvena skupa u Urugvaju, gdje je od 16- do 21. travnja sudjelovao na 4. Međunarodnom simpoziju biotehnologije agruma.

Proizvodnju i tretiranje agruma sudionicima je predočio u tri cjeline, a naveo je i iskustva, ne samo iz Urugvaja, već i iz nekoliko zemalja diljem svijeta.

Sudionike stručnog predavanja pozdravila je zamjenica župana, Žaklina Marević te zamjenik gradonačelnika Metkovića, Robert Doko. U ime organizatora Regionalne agencije DUNEA i Agruma Neretva d.o.o. nazočile su ravnateljica Melanija Milić i Franica Miloš. Partneri organizatorima bili su gradovi Metković, Opuzen i Ploče te općine Slivno, Kula Norinska i Zažablje.

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.