Krenule prijave za ESIF zajmove za obrtna sredstva kod HAMAG-BICRO-a

novac

Nastavno na već najavljene mjere pomoći gospodarstvu, povezanih s učincima pandemije uzrokovane virusom COVID-19, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta obavještava kako je uz odgodu plaćanja postojećih zajmova, s kojom je agencija HAMAG -BICRO započela već prošli tjedan, u ponedjeljak 23. ožujka 2020. godine aktivirana i druga mjera.

Radi se o mogućnosti prijave na ESIF zajam za obrtna sredstva uz značajno manje dokumentacije i pripremljen obrazac Poslovnog plana kroz pitanja na dvije stranice, čime se značajno skraćuje vrijeme pripreme zahtjeva te omogućava jednostavniju i bržu obradu. Razlika u odnosu na dosadašnji Program ESIF Mikro zajmova za obrtna sredstva su i niže kamatne stope, duži poček i mogućnost podmirenja računa nastalih do 3 mjeseca prije zaprimanja zahtjeva za zajam.

Savjetuje se da se prije prijave na ESIF zajam za obrtna sredstva detaljno upoznaju s uvjetima novog Programa, prođu kroz reducirani popis tražene dokumentacije i preuzmu potrebne obrasce s web stranice  https://hamagbicro.hr/novo-esif-zajmovi-za-obrtna-sredstva/ .

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.